APPS

  • Accueil
  • »
  • APPS

Som Mobilitat

Som Mobilitat

 

Google Play

Itunes

Application de carsharing de Som Mobilitat. Cette application permet aux membres de la coopérative Som Mobilitat d'utiliser la flotte de véhicules électriques.

 

APP Bas de Màgia

APP Bas de Màgia (AdventurIQ)

 

Google Play

Itunes

APP avec des routes pour la Vall d'en Bas. Jouez et marquez des points. Il y a des prix et des réductions pour les métiers d'artisanat et les activités de la vallée.

 

APP Turisme Garrotxa

APP Turisme Garrotxa

 

Google Play

Itunes

Turisme Garrotxa és l’aplicació mòbil oficial que et permet consultar tota la informació turística dels pobles de la Garrotxa.

Practicar activitats en plena natura, descansar en allotjaments encantadors, gaudir d’un bon àpat... tot això i més és possible a la Garrotxa.

Aquí trobaràs informació de què visitar, què fer, on menjar, on dormir, agenda ... A més, gaudiràs de les darreres notícies i els esdeveniments destacats.

Amb Turisme Garrotxa tindràs tota la informació que necessites a les teves mans!!!

No busquis, troba!

 

APP Garrotxa Cultour

APP Garrotxa Cultour

 

Google Play

Itunes

Descobreix el patrimoni de la Garrotxa a través de 15 propostes temàtiques.

Al llarg de la història, la natura i els humans han modelat el paisatge. Volcans, cingleres basàltiques, camins i tot tipus de construccions componen un llegat únic i de valor incalculable que ara posem al teu abast a través de 15 propostes que et permetran fer un viatge a través del temps pels principals elements que conformen el patrimoni cultural i natural de la Garrotxa.

Gaudeix de l'experiència!

 

APP Itinerànnia

APP Itinerànnia

 

Google Play

Itunes

Aquesta APP incorpora la informació de la xarxa de senders Itinerànnia: camins, punts d’interès, serveis, etc... Aquesta xarxa recupera les antigues vies de comunicació entre els pobles per poder arribar a qualsevol racó, a qualsevol petit indret. La xarxa està formada pels actius naturals i culturals de tres àrees, que són els principals atractius dels visitants al nostre país, i permet caminar dels Pirineus fins al mar i del mar fins als Pirineus.

 

APP Especialitats Gastronòmiques

APP Especialitats Gastronòmiques

 

Google Play

Itunes

Découvrez les produits gastronomiques de qualité, leurs producteurs et où vous pouvez les acheter.

APP sur les produits alimentaires de qualité, leurs producteurs, et où vous pouvez les acheter, parrainé par la Mairie d'Olot avec les conseils du gourmet Pep Nogué.

 

APP Catalunya

APP Visit Catalonia

 

Google Play

Itunes

Visit Catalonia vous offre les propositions les plus dynamiques et originelles pour profiter pleinement de votre visite en Catalogne. Nous vous proposons un large éventail d’expériences possibles avec les meilleures affaires liées à la gastronomie, l’oenotourisme, les activités nature, les vacances en famille, grandes icônes et grandes routes, randonnées et cyclotourisme, réunions de loisir, villes et villages pleins de charme.